Serveis

Informàtica i Programació

Hardware i software al servei de les persones
Informàtica i Programació

Venda i Reparacions de tot tipus de Hardware i equips Informàtics

Oferim una àmplia gamma de productes i solucions en equipaments informàtics de les millors maques: Ordinadors de sobretaula, ordinadors portatils i tablets, servidors, impressores, escaners i Multifuncions, fotocopiadores de gran format, monitors, televisions, projectors…
Networking: Switch, Routers, Acces Points…
NAS / SAN
Seguretat: Firewalls, Hotspot..
Tot tipus de Perifèrics: Teclats, Ratolins, Webcams….

En definitiva tot el que pogueu necessitar. La nostra prioritat no és vendre un producte, sinó assessorar-vos en l’elecció de la millor solució per a les vostres necessitats.

Informàtica i Programació

Solucions Remotes i Teleassistència Helpdesk

És el servei d’assistència a través d’Internet. Permet a l’equip de suport tècnic connectar-se al vostre ordinador per resoldre consultes i problemes tècnics.

Utilitzem sistemes ràpids, fiables i segurs.

Informàtica i Programació

Sistemes integrats (plaques encastades)

Un Sistema encastat (amb anglès embedded). És un Sistema de Computació Dissenyat per realitzar una o algunes funcions dedicadas. Freqüentment en un Sistema de Computació en Temps Real. Al contrari del que passa amb els Ordinadors personals que Estan Dissenyats per cobrir un ampli rang de necessitats, els Sistemes encastats en si cobreixen necessitats específiques.

Informàtica i Programació

Software

A Aliart S.L. dissenyem i desenvolupem software de tot tipus per a les necessitats de cada empresa.

Des de software sobre plataformes Linux i Windows a software per a tablets i mòbils Android. Com per exemple els nostres propis softphone que podreu trobar a l’apartat de productes de la nostre web.

Tot el que podeu necessitar per la vostre empresa nomes cal que us poseu en contacte amb nosaltres per saber les vostres necessitats i crear un proposta i una solució personalitzada.

Informàtica i Programació

Disseny web

Disseny webs a mida, donem servei de dominis i allotjament, adaptació per a tots els navegadors, posicionament web. Adaptació per navegació mòbil i app’s a mida.

Adaptem la web a les necessitats del client, estudi de la imatge coorporativa, etc. Tot al millor preu! Utilitzem tant HTML/HTML5 i PHP com qualsevol dels recursos actuals per autogestió de webs: joomla, wordpress, drupal, prestashop…

Els nostres Serveis

Telecomunicacions

Certificacions, Instal·lacions, Infraestructures, Telefonia VoIP, Videoconferències

Informàtica i Programació

Hardware, Software, Solucions Remotes, Sistemes Integrats, Disseny Web

Seguretat

Auditories, Backups, Recuperació de Dades, Videovigilància, Control d'Accessos

Contacte

Envia'ns un missatge i ens posarem en contacte amb tu.

Difícil? Canviar text.