0

Consells per evitar els hackers durant les vacances

Ja hem entrat en ple estiu i la majoria de persones ja estan organitzant les seves vacances pels mesos de juliol i d’agost. És un període de relax però a la vegada és quan es produeixen més estafes i intrusions a nivell informàtic. Els hackers no fan vacances i sempre estan actius.

Per no caure en possibles estafes i gaudir tranquil·lament de les vacances, et donem uns consells efectius:

(més…)

0

10 Consells per evitar virus informàtics

10 Consells per prevenir virus informàtics en qualsevol tipus de PC

Els virus són una amenaça real per les dades de qualsevol ordinador personal i d’empresa. Per això, cal invertir en seguretat informàtica i un bon antivirus. Però, a més d’un bon antivirus cal tenir també precaució i tenir en compte aquests deu consells que us donem a continuació:

  1. Realitzar diàriament còpies de seguretat de les dades de tots els ordinadors.
  2. No instal·lar programes que no siguin originals amb llicència.
  3. Protegir els discos contra escriptura, especialment els de sistema.
  4. Si és possible, seleccionar el disc dur com a arrencada per defecte en la BIOS per evitar un virus en el sector d’arrencada.
  5. Analitzar sempre tots els nous discs durs que introduïm en el nostre sistema amb un antivirus.
  6. Realitzar un anàlisi periòdic en el disc dur, arxius, documents i arxius comprimits amb un antivirus.
  7. Actualitzar sempre els patrons de l’antivirus i el sistema operatiu.
  8. Tenir precaució amb els arxius adjunts del correu electrònic. És aconsellable realitzar un anàlisi.
  9. No obrir correus electrònics de desconeguts o sospitosos.
  10. Tenir instal·lat un bon Firewall.

A Aliart SL som experts en seguretat informàtica per empreses. Si té qualsevol dubte o pregunta sobre la seguretat de la seva empresa contacti amb nosaltres, l’assessorarem de la millor opció per prevenir qualsevol tipus de virus o atac informàtic que posi en risc les dades de la seva empresa.

0

Nova llei sobre llicencies pirates

La importància de utilitzar Llicencies de Software Original.

La gent no li dona importància però estalviar llicencies pot comportar costos mes elevats.

Ajuntament de BCN ha de pagar 800.000€ per utilitzar llicencies pirates

Amb motiu de la nova comunicació de BSA The Software Alliance alertant sobre els riscos penals de l’ús de programari il·legal a l’empresa, que poden arribar penes de fins a 4 anys de presó, ens posem a la seva disposició per ajudar-lo en tot el que necessiti.

La reforma del Codi Penal que va entrar en vigor efectivament el passat mes de juliol contempla importants conseqüències tant per als responsables de l’empresa com per a la pròpia activitat.

Cal revisar la legalitat de les llicències del programari i implantar protocols de vigilància orientats a evitar incompliments. Des de #Aliart l’hi oferim l’assessorament i els productes que millor s’adaptin a les necessitats que la seva empresa pugui tenir en aquest sentit.


0

La protecció de dades. Com legalitzar el nostre negoci.

Internet i el tema de protecció de dades ha encès un cúmul de confusions i malentesos que amb aquest post us intentarem resoldre i amb la nostra petita intervenció us resoldrem definitivament a l’hora d’actualitzar el nostre fitxer corresponent al registre de protecció de dades.

A Aliart assessorem i aportem les eines necessàries per estar tranquils.

Abans de començar a recollir dades dels teus clients a través del teu negoci, has d’inscriure un fitxer al respecte davant el Registre General de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

L’objectiu és notificar-li com recolliràs i tractaràs les dades personals de clients, proveïdors i subscriptors.

Cada organització és diferent i cada tractament de dades de caràcter personal també ho és pel que les accions a emprendre dependran, entre altres coses, de l’origen de les dades, del tipus de dades, de les característiques del tractament i del tipus d’instal·lacions i suports en què es trobin emmagatzemats aquestes dades. No obstant això, a títol merament orientatiu, podem dir que, de manera general, per complir amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) l’empresari ha de tenir en compte els següents aspectes:

La inscripció dels fitxers.
La qualitat de les dades.
El deure d’informació.
El consentiment de l’afectat.
Les dades especialment protegides.
La seguretat de les dades.
El deure de secret.
La comunicació de dades.
L’accés a les dades per compte de tercers.
L’exercici dels drets arc i la transferència internacional de dades.

La nostra experiència en la implementació de sistemes per gestionar dades i recull de dades, incloguen el vídeo vigilància, tenint en compte totes les mesures necessàries.

Si tens dubtes o vols implementar un sistema nou a l’empresa et recomanem abans tinguis en compte tots els aspectes mencionats abans.

Aliart solucions informàtiques, solucions TIC

0

Vols Una App?

Aplicacions per millorar processos i incrementar la rendibilitat de la teva empresa.
Desenvolupem aplicacions mòbils per a empreses i ajudem a reduïr temps automatitzant accions que ens ajudaran el dia dia de les nostres tasques.
A partir de les necessitats establertes per cada client, utilitzem la millor tecnologia per adaptar-la als objectius de la teva empresa.

0

22a edició de la mega fira tecnològica, el Mobile World Congres 2017

Ja ha arrenca’t la 22a edició de la mega fira tecnològica, el Mobile World Congres 2017.

Una de les novetats de la fira a part dels dispositius i experiències d’un futur no tan llunyà, serà la nova freqüència 5G.

Foto del Periódico. Ferran Nadeu

Aquesta freqüència està pensada en el gran consum de dades que tenim actualment, ens permetrà connectar més dispositius, des de mòbils, ordinadors, ulleres, fins avions, vaixells, semàfors, etc., entre els avantatges que ens aportarà el 5G, com una més alta descàrrega de dades que ens donarà més estabilitat en les comunicacions.

Diuen que a partir del 2020 podrem començar a veure alguna cosa, però aquesta setmana ens toca veure quines novetats podrem oferir als nostres clients per tal de facilitar processos i estalviar costos.

0

Permet que els teus clients llegeixin els continguts més desitjats al teu negoci.

Pressreader és una aplicació que ens obre tot un món de continguts, et permet obtenir diaris i revistes de més de 100 països diferents, oferint continguts exclusius als seus clients.

L’accés digital a més de cinc mil diaris i revistes de tot el món ja és possible a les biblioteques públiques de la ciutat de Girona, impulsat per la diputació de Girona, permet als usuaris de les biblioteques consultar els continguts gratuïtament dins la mateixa xarxa de les biblioteques. Accedeix a la notícia

El contingut és el rei segons la màxima de la gran companyia que és Google per tant si facilitem l’accés a informació seriosa i de rigorositat als nostres clients aportem un valor diferencial a la nostra empresa.

Que ús sembla aquesta notícia?
El contingut és el rei o no?
Ho implementaríeu a la vostra empresa?
Aliart solucions informàtiques, solucions TIC.

Contacta’ns

0

Us presentem el restyling de la nostra marca

L’esperit de superar-nos dia a dia professionalment ens demanava una comunicació més professional pels nostres clients i pels futuribles. I hem començat amb un restlyling del logotip que avui us presentem oficialment.
Un logo amb força i modern que està emmarcat amb les noves tendències del disseny amb sintonia amb l’avantguarda tecnològica que apliquem als nostres clients, l’obsessió dels creatius responsables ha sigut que pogués funcionar com una icona d’aplicació.
A partir d’aquí hem utilitzat una tipografia (lletra) de fàcil lectura i que tingui molta presència per destacar en cada visualització.
I per brodar-ho hem afinat el color verd, donant-li més vida i més lluminositat.
Aquesta marca ens permetrà tenir més visibilitat, créixer i comunicar d’una forma més efectiva i contundent els nostres serveis, el que volem i som. Esperem que us agradi.

0

Sistema WIFI de Vidreres

Instal·lar una infraestructura de WIFI comporta optimitzar la seguretat, velocitat i el control de dades al màxim. Quan l’Ajuntament de Vidreres ens va demanar realitzar-ho a la seva seu i subseus no vam dubtar d’instal·lar la millor opció.
El nou sistema WIFI permet una màxima cobertura a gran velocitat, ens permet tenir en diferents xarxes, vlans, etc, per ús públic i privat. (més…)

Contacte

Envia'ns un missatge i ens posarem en contacte amb tu.

Difícil? Canviar text.